VI VOKSER!

Om VONROC

VONROC er en af de hurtigst voksende e-handelsvirksomheder i Holland og var en af pionererne i branchen med en Direct-to-Consumer-tilgang. På en disruptiv måde leverer VONROC internationalt tiltalende og prisbillige produkter til gør-det-selv-entusiaster og hus- og haveelskere. Siden etableringen i 2017 har VONROCs salg hurtigt ekspanderet fra Holland til nu at omfatte mere end 15 lande verden over. Med kontorer i Zwolle og Shanghai samarbejder VONROC med over 14 forskellige nationaliteter.

Vores slogan er "Build Your Future", og du kan ikke kun finde det i vores produkter, men i alt, hvad vi gør: hvordan vi pakker, håndterer returneringer og garantier, og gennem vores eget fundament: ROC YOUR PLANET. ROC YOUR PLANET støtter miljøbevidste projekter i alle de lande, hvor vi er representeret. "Build Your Future" repræsenterer også vores team og din fremtid. Alle er en del af teamet, og sammen bidrager vi til succes, og alle har og får del i denne succes, samt den glæde, vi har sammen.

Vi leder efter talenter, der ønsker at forme og udbygge dette fantastiske eventyr sammen med os. Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere? Så kan du ansøge direkte!

 

Kundeservice

- Customer Service Sweden and Denmark

 

Ingen ledige stillinger i øjeblikket?

Du kan altid sende en åben ansøgning! Så send dit CV og din personlige ansøgning til
: hrm@vonroc.com

© VONROC 2024