SAMMEN BYGGER VI EN BEDRE FREMTID

VONROC står for ROC-SOLID elværktøj. Kvalitet til en rimelig pris. VONROC håndterer bæredygtighedsspørgsmål bedre og mere effektivt end de traditionelle elværktøjsmærker. Vi analyserer løbende hele processen og forsøger at udelade alle unødvendige miljøskadelige materialer og aktiviteter.

1. Vi bruger 100% ublegerede brune kartoner til emballering af vores produkter.

2. Vi har bevidst valgt ikke at levere maskinerne i de gammeldags plastkasser. Vi har udviklet en speciel VONROC værktøjsposer til opbevaring af maskinerne med tilhørende tilbehør.

3. Vores mål er at holde bevægelser og transporter af individuelle pakker på et minimum, fordi enhver bevægelse koster brændstof og forårsager CO2-emissioner


Ovenstående er ikke det eneste, vi gør. Vi går videre og gøre vores del ved at donere til forskellige miljørelaterede velgørende organisationer. Hvordan?Tilmeld dig til VONROC's nyhedsbrev, og vi donerer 1 € til "ROC YOUR PLANET FOUNDATION".

 

Hvad er ROC DIN PLANET FOUNDATION?

ROC YOUR PLANET FOUNDATION er en fond, der støtter lokale projekter og organisationer med fokus på at skabe en bedre verden. "Kæmp sammen for en bedre og renere planet er centralt for ROC YOUR PLANET's vision. Temperaturerne stiger og forårsager ændringer på vores planet, der truer alle aspekter af vores liv. Fra den mad, vi spiser til det vand, vi drikker, til den luft, vi indånder.

Det er derfor, ROC YOUR PLANET støtter lokale projekter over hele verden, der stræber efter en bedre planet for de mange mennesker, der lever på den, fordi vi kun sammen kan opbygge en bedre fremtid."

Sammen med ROC YOUR PLANET FOUNDATION

Hvad vil "ROC YOUR PLANET FOUNDATION" gøre med dette? Hvert kvartal nominerer en af VONROC's medarbejdere tre forskellige formål. Fordi at give er en sand fryd!
Alle, der er medlem af vores nyhedsbrev, får mulighed for at stemme, på den nominerede, efter eget valg. Det fulde beløb vil blive doneret til en velgørende organisation efter teammedlemets valg, som derefter vil aflevere checken.

 

Bliv medlem, donerer vi

Vi donerer 1 € for hver ny tilmelding til vores nyhedsbrev, til ROC YOUE PLANET FOUNDATION. Vi håber at kunne byde tusindvis af nye nyhedsbrevsabonnenter velkommen og dermed sammen yde et betydeligt bidrag.
For flere informationer om denne store organisation, besøg hjemmesiden her: www.rocyourplanet.org

 

© VONROC 2023