Denne haveslange fra VONROC er et sandt mirakel!

Når du tilslutter slangen til en vandhane, bliver den tre gange så lang og når en samlet længde på 30 m. Når du lukker vandhanen, krymper slangen automatisk tilbage til 10 m. På denne måde kan slangen løftes let og opbevares på den medfølgende plastslangeholder til haven. Holderen kan let fastgøres til væggen, og slangen vikles simpelthen rundt om den.

Hvilken slags arbejde kan denne haveslange bruges til?

Denne udvidelige haveslange er meget alsidig. Den er velegnet til sprøjtning af blomsterbed, græsplæner og potteplanter. Men rengøring af havemøbler og store overflader samt vask af biler er heller ikke noget helt andet. Den medfølgende justerbare dyse kan justeres fra en bred forstøvet stråle til en kraftig stråle. Sprøjtedysen er derfor velegnet til forskellige formål, såsom vanding i haven og skylning af sæberester på din bil.

 

De største fordele ved denne fleksible haveslange:

 

Med 1 slangekobling med vandstop og 1 slangekobling uden vandstop. Takket være vandstoppet holder vandet op med at flyde, når du skifter sprøjtedysen eller fjerner den fra slangen. Dette forhindrer også vand i at løbe ud af slangen. Den fleksible haveslange har en minimumslængde på 10 m, men kan strækkes til tre gange sin længde, hvilket betyder, at den er 30 m lang. Takket være det kompakte format giver lyset vægt og den medfølgende slangeholder, er haveslangen let at opbevare. Haveslangen kan bruges med en universelt vandhane adaptor (Bemærk: Vandhane adaptoren er ikke inkluderet)

 

 

Hvad er i den miljøvenlige emballage?

Den fleksible haveslange FH501XX leveres i en miljøvenlig æske uden fuldfarvetryk.

Indhold:

  • 1 x haveslange 10 - 30 meter, med slangekobling med og uden vandstop
  • 1x justerbar sprøjtedyse
  • 1x plastik slangeholder

Specifikationer
EAN Code8717479091928
SKUFH501XX
© VONROC 2023