Aldrig miste tråden med VONROC trådløse sliber!

Denne vinkelsliber på 20V har en skivediameter på 115 mm. Takket være den mindre diskdiameter er maskinen forholdsvis let og nem at håndtere. Brug slibemaskinen  til at burre metal, fjerne rust eller skære gennem vægfliser. Denne sliber er også meget velegnet til afkortning af rør!

VONROC VPower 20V Platform – Hvilken type batteri vælger du til din vinkelsliber?

Denne vinkelsliber sælges uden batteri og oplader. Dette skyldes, at vinkelsliberen er en del af VONROC VPower 20V-platformen. Du kan vælge at bestille udskiftelige 2.0Ah eller 4.0Ah batteri. Hvis du vil kombinere vinkelsliberen med en anden maskine fra VONROC VPower 20V-platformen, har du nok  med 1 batteri og en hurtig oplader! Vælg kun, hvad du har brug for, og at for en konkurrencedygtig pris!

Arbejd sikkert og fokuseret med det rigtige slibetilbehør

Af sikkerhedsmæssige hensyn er der monteret en beskyttende kappe, der kan justeres uden værktøj. Sparks vil ikke ramme dig på grund af den. Derudover giver akselblokering dig mulighed for nemt at skifte slibeskiver. Det justerbare sidehåndtag kan monteres i 3 positioner (venstre/højre/top), og soft grebet  giver dig altid optimal kontrol over vinkelsliberen. Takket være genstartsbeskyttelsen og sikkerhedsafbryderen forhindrer du uønskede indstillinger. Slibeskiver med en diameter på 115 mm vil næsten altid passe. Vælg en diamantskive sæt, når du ønsker at skære gennem sten eller fliser. Brug de lamel skiver, der er brugbare til forskellige materialer og slibningning af svejsesømme. Slibeskiverne er ideel til skæring gennem metalrør.

Hvad er der i emballagen?

AG501DC batteri vinkelsliberen leveress i en brun kasse uden fuld farveprint. I pakken finder du også en praktisk værktøjstaske til opbevaring af værktøjet og et VONROC-medlemskort

Indhold:

  • 1x AG501DC Batteri vinkelsliber (BEMÆRK: VPower Batteri og oplader medfølger ikke)
  • 1x sidehåndtag
  • 1x span nøgle
  • VONROC Værktøjspose

Specifikationer
EAN Code8717479072156
SKUAG501DC
Power input20V
Mains voltage20V
No load speed8000/min
SpindleM14
Disc diameter115mm
© VONROC 2024