Slippe af med dit blad med lethed!

Denne kraftige 20V batteri løvblæser fra VONROC leveres med to 2.0Ah batterier og en hurtig oplader. Efter levering kan du straks komme i gang! Løvblæseren er udstyret med to blæsepositioner, så du kan blæse en masse blade sammen ved høj hastighed og derefter blæse den på et bump ved lav hastighed. Blade, små kviste og andet haveaffald blæses let fra sten, græsplæne eller grus. Takket være batteridrevet nyder du optimal bevægelsesfrihed, og du behøver ikke længere at kigge efter forlængerledninger.

To-trins løvblæser

Med denne løvblæser kan du nemt og hurtigt blæse blade sammen med en hastighed på 190 km / t, så du kan samle alle blade og haveaffald på ingen tid. Batteribladblæseren har to blæsepositioner, så du nemt kan ændre lufthastigheden. Position 1 har en lufthastighed på 80 km/t, og position 2 har en lufthastighed på 190 km/t. Løvblæserens startknap behøver ikke at blive trykket kontinuerligt, tænde for løvblæseren med den ønskede hastighed, og den vil blæse kontinuerligt.

Derudover er løvblæseren let og har et ergonomisk håndtag med blødt greb, der gør det nemt at betjene med én hånd. 

Spar penge med VPower 20V-platformen

Dette komplette sæt leveres med to 2.0Ah batterier og oplader. Du kan vælge at bestille udskiftelige 2.0Ah- eller 4.0Ah-batterier. Hvis du vil kombinere løvblæseren med andre maskiner fra VONROC VPower 20V Platform, er et 20V batteri med hurtig oplader nok! For eksempel, bestil LB502DC som en separat maskine, denne løvblæser leveres uden batteri og oplader. Bare vælg hvad du har brug for, og at til en konkurrencedygtig pris!

Ud over at blæse blade, ønsker du også at suge op og makulere blade direkte? Vælg derefter VONROC 3 i 1 løvblæser (LB501AC).

Hvad er der i den miljøbevidste emballage?

Den S2_LB502DC leveres i en miljøvenlig brun kasse uden fuld farveprint. I pakken finder du også et VONROC Medlemskort.

Indhold:

  • 1x LB502DC Batteri Blade Blæser 20V
  • 2x VPower Batteri 20V - 2,0Ah
  • 1x Hurtigoplader
  • 1x VONROC-medlemskort

 


Specifikationer
EAN Code8717479091522
SKUS2_LB502DC
Power input20V
Battery platformNej
Incl. batteryNej
Number of speeds2
No load speed position I9000/min
No load speed position II13000/min
Air flow position I80km/h
Air flow position II190km/h
© VONROC 2023