Kom i gang med dit beskæringsarbejde med det samme!

Denne VONROC 20V kraftige hækkeklipper leveres med det kraftige 4.0Ah batterier og en hurtig oplader. Fordi maskinen er trådløs, nyder du al bevægelsesfrihed. Du er ikke længere afhængig af forlængerledninger for at kunne beskære bagerst i din have.

Denne hækkeklipper er et pålideligt haveværktøj, som hjælper dig med beskæring / skæring af hække og buske, blandt andet. Den lette vægt på kun 2,15 kg (uden batteri) i kombination med det bløde grebshåndtag sikrer behagelig arbejdsglæde. hækkeklipperen har en knivlængde på 590 mm, en skærelængde på 510 mm og en knivåbning på 18 mm. 

Hvad er denne batterisikringstrimmer egnet til?

Med denne batteri hækkeklipper beskærer du din hæk og buske med grene op til Ø14mm. Er du færdig med at beskære? Opbevar derefter hækkeklipperne nemt og sikkert med de medfølgende knive beskyttende/opbevaringsærme.

Sikkerhed frem for alt andet

Batteri hækkeklipperen er beskyttet mod utilsigtet opstart og kan kun tændes med 2 hænder. Maskinen er trådløs som beskrevet ovenfor, så faren for at skære et strømkabel hører til fortiden.

Vedligeholdelse af batteriets hækkeklipper

Fjern fastspændte stykker og rengør knivene. Smør altid knivene med omhu, før hækkeklipperne opbevares.

Pas på! Sluk for hækkeklipperne, og fjern batteriet, før du udfører vedligeholdelses- eller rengøringsarbejde. Brug handsker, når du rengør skærebladene.

VONROC Power 20V-platform

Dette komplette sæt leveres med det kreftige 4.0Ah batterier og en oplader. Du kan vælge at bestille udskiftelige 2.0Ah- eller helt uden batterier. Hvis du vil kombinere hækkeklippere med andre maskiner fra VONROC VPower 20V Platform, er et 20V batteri med hurtig oplader nok! For eksempel, bestil HT501DC som en separat maskine, denne hækkeklipper leveres uden batteri og oplader. Bare vælg hvad du har brug for, og at til en konkurrencedygtig pris!

Hvad er der i den miljøvenlige emballage?

Den S3_HT501DC hækkeklipper leveres i en miljøvenlig brun kasse uden fuld farveprint. I pakken finder du også et VONROC Medlemskort.

Indhold:

  • 1x HT501DC Hækkeklipper 20V
  • 1x 4.0Ah-batteri
  • 1x Oplader
  • 1x Knivbeskyttende/opbevaringsærme
  • 1x VONROC-medlemskort

Specifikationer
EAN Code8717479089574
SKUS3_HT501DC
Power input20V
No load speed1400/min
Cutting width14mm
Cutting length510mm
© VONROC 2023