Fuge lige ud af landevejen!

Et godt fugearbejde kræver styrke, nøjagtighed og fuld koncentration; du vil have, at hver eneste fuge skal være perfekt. For at opnå dette er et ensartet flow af tætningsmasse/fugemasse meget vigtigt, men udløsere af almindelige fugepistoler kræver normalt et fast pres, hvilket ofte fører til ømme hænder og ømme muskler. Med den trådløse fugepistol fra VONROC kan du vinke sådanne ubehageligheder farvel!

Kraftfuld og professionel præcision

Med denne trådløse fugepistol flyder fugemassen næsten naturligt. Og hvordan! Den kraftige 20V-motor leverer en imponerende kraft på 1,18kN/120kg, mens et kontinuerligt tryk på patronen sikrer et præcist og nøjagtigt flow.

Med knappen til variabel hastighed kan du nemt justere fremføringshastigheden mellem 1 mm - 4 mm p/s, og takket være lock-on-knappen behøver du ikke engang at trykke på aftrækkeren, hvilket øger komforten. Alt du skal gøre er at fokusere på at påføre pænt. Desuden bliver fugearbejde pludselig et tilgængeligt job for alle med lidt mindre styrke i hænderne!

Tryk til sidste dråbe

Ud over at være kraftfuld og præcis er der en anden stor fordel: Det konsekvent høje tryk tømmer patronerne helt og holdent. Ingen dråbe går til spilde. Det er godt for miljøet og godt for pengepungen.

Fuldt kompatibel

Denne fugepistol/forseglingspistol er kompatibel med alle standardstørrelser af fuge-/forseglingspatroner fra 290-310 ml og alle almindelige typer fuge-, lim- og fugemasse. Takket være det høje tryk kan den også håndtere tykkere materiale, hvilket gør den velegnet til alle almindelige fuge-/forseglingsopgaver (påføring af fodpaneler, limning af isolering eller sten, fugning af badeværelse og køkken, forsegling af vinduer) samt (flad)tagarbejde med EPDM-lim.

Pålidelig VONROC

Som sædvanlig har VONROC færdiggjort denne maskine til perfektion. Pistolen er relativt let og kompakt, hvilket gør den let håndterbar. Håndtaget er udstyret med Soft Grip for langvarig og behagelig brug. Den solide konstruktion med stærke materialer (som metalstativet og patronholderen) sikrer en lang levetid.

Denne batteridrevne fugepistol er en uundværlig tilføjelse til VONROC VPower-kollektionen. Virkelig et af de værktøjer, der får dig til at undre dig: "Hvorfor har jeg ikke fået denne før!"

De vigtigste fordele ved denne fugepistol:

 • Kraftig 20V motor med 1,18kN/120Kg ekstruderingskraft. Ikke flere ømme hænder/arme.
 • Konstant flow giver professionel nøjagtighed
 • 4-trins justerbar flowhastighed: 1 - 4 mm/s.
 • Låseknap for kontinuerligt flow.
 • Mindre spild: det høje tryk tømmer patronerne helt.
 • En fantastisk løsning for alle med nedsat styrke i arme/hænder.

VONROC VPower 20V Platform – Hvilken type batteri skal du bruge til din fugepistol?

Denne fugepistol leveres uden batteri og oplader, fordi den er en del af VONROC VPower 20V Platform. Bestilling af udskiftelige 2,0Ah- eller 4,0Ah-batterier og oplader er valgfrit. Hvis du ønsker at kombinere fugepistolen med et andet produkt fra VONROC VPower 20V Plat-form, er et batteri og en hurtigoplader alt, hvad du behøver! Du skal blot vælge det vigtigste til en konkurrencedygtig pris!

Godt at vide:

Denne fugepistol leveres uden batteri og oplader, men vi har selvfølgelig også et komplet sæt

 • S_CG501DC leveres med et 2.0Ah batteri og en oplader

Tekniske specifikationer:

 • Spænding: 20V
 • Fremføringshastighed: 1 - 4mm/sek.
 • Ekstruderingskraft: 1.18kN/120kg.
 • Velegnet til patroner: 290 - 310ml
 • Vægt (ekskl. batteri): 1,4 kg.

Hvad er der i den miljøvenlige emballage?

Fugepistolen (CG501DC) sendes i en miljøvenlig kasse uden fuldfarvetryk.

Indhold:

 • 1 x Fugepistol 20V (CG501DC)

 


Specifikationer
EAN Code8717479097760
SKUCG501DC
© VONROC 2023