Sættet til alle dine vandingsopgaver

Dette VONROC sprøjtepistolsæt er ideelt til alle vandingsopgaver i din have! Det medfølgende sprøjtehoved har 8 forskellige sprøjtepatroner, og sprøjtepistolen har også en variabel justerbar stråle, så du bestemmer den mest egnede stråle, der passer til jobbet. Både sprøjtepistolernes bløde grebshåndtag sikrer en behagelig håndposition, så vandingsanlæg, rengøringsvægge, vask af bilen og mange flere opgaver med en haveslange bliver meget lettere og mere behagelige. Også meget velegnet til vandkampe!

Komplet startsæt

Hvor dejligt er det? Efter levering kan du komme i gang med det samme! Sættet indeholder ikke kun et bruse hoved og en dyse, du får også 2 slangekoblinger og en vandhane forbindelse, der passer til 2 forskellige størrelser.

Bruse pistol/Multi spray:Velegnet til en lang række vand- og rengøringsopgaver takket være de 8 justerbare positioner. Tænk på stråler lige fra en blød tåge til en hård jet. Denne sprøjte kanon er udstyret med en aflåselig udløser, så du nemt kan sprøjte i en længere periode.

 Dyse:Ved at vride dysen kan vandstrålen let justeres fra en bred misted jet til en kraftig jet. Meget nyttigt til forskellige job som sprøjtning af haven og skylning af sæberester fra for eksempel din bil.

 Slangekoblinger:Sættet indeholder 1 slangekobling uden vandstop og 1 slangekobling med vandstop. Vandstoppet sikrer, at når du skifter dyser eller fjerner dysen fra slangen, stopper vandet. Slangekoblingerne er velegnede til montering på en 1/2" og 5/8" slange. Takket være lynkoblingssystemet kan det monteres med 1 klik på for eksempel dysen eller vandhane tilslutningen.

Vandhane forbindelse:Vandhane tilslutningen er udstyret med en 3/4" indertråd og en 3/4" til 1/2" hældningsring. Dette gør den velegnet til tilslutninger med både en 1/2" og en 3/4" ydre tråd.

Nyttigt at vide

Koblingerne og sprøjtepistolerne er udskiftelige med alle andre kendte mærker, der er udstyret med et lynkoblingssystem.

Hvad er der i den miljøbevidste emballage?

SH501XX leveres i en miljøvenlig brun kasse uden fuld farveprint. I pakken finder du også et VONROC Medlemskort.

Indhold:

  • 1x Bruse pistol, Multi spray med 8 forskellige spray mønstre
  • 1x Sprøjtepistol
  • 1x Vandhane forbindelse 3/4" inderledning
  • 1x Slangekobling med vandstop
  • 1x Slangekobling uden vandstop

Specifikationer
EAN Code8717479087549
SKUSH501XX
SH501XX_MANUAL (661.01 kB)
© VONROC 2024