Den bløde skygge af VONROC Parasoller

De rigtige ingredienser til en perfekt dag: dejlige temperaturer, en forfriskende drink, en god bog og det bløde, filtrerede sollys fra din VONROC Parasol!

Premium Parasol Torbole

Premium parasollen Torbole har en baldakin med en diameter på Ø200 cm, der giver en dejlig og behagelig skygge. Opsætning er let takket være det praktiske "push-to-open"-system. Den ekstra lange stang giver stor bevægelsesfrihed under parasollen.
Denne lette og kompakte model er velegnet til en altan eller en lille terrasse. Den har også en perfekt størrelse til at tage med på ferien. Kombineret med VONROC-sandankeret (GP518XX) vil dette være din ideelle ledsager til en dejlig dag på stranden!
Torbole er en del af vores VONROC Premium-serie, hvilket betyder, at den er fremstillet af high-end dele som ekstra tykt polyesterstof. Baldakinen er nem at rengøre og har en meget høj solblokerende UPF-rating, sammenlignet med andre mærker. UPF står for Ultraviolet Protection Factor, med andre ord: mængden af beskyttelse mod skadelig Uv-stråling. Med vores høje 50+ værdi er du virkelig godt beskyttet!
For din bekvemmelighed er et parasolovertræk standard inkluderet. Vores overtræk er udstyret med en lynlås og en praktisk kulfiberstang, så det er ikke besværligt at tage det af/på. På denne måde garanterer VONROC en lang levetid og mange års nydelse!

De vigtigste fordele ved Parasol Torbole:

• Egnet til stranden, kombineret med VONROC sandankeret (GP518XX)!
• Nem opsætning og sammenklapning med "push-to-open"-systemet.
• Tekstil af høj kvalitet med UPF-rating 50+ (Ultraviolet Protection Factor): maksimal beskyttelse mod skadelig Uv-stråling.
• Ekstra lang stang.
• Let at rengøre.
• Leveres med et slidstærkt parasolovertræk til beskyttelse og lang levetid.

Godt at vide

Denne parasol leveres uden fod. For fuldt ud at nyde denne parasols solafskærmende kvalitet anbefaler vi, at du bestiller en base sammen med den. VONROC tilbyder forskellige modeller, der passer til Torbole:
• VONROC Parasol Base Round 25 kg (GP516XX)
• VONROC Parasol Base Square 20 kg (GP517XX)
Disse baser er af solid beton med en high-end pulveriseret stålbelægning for langvarig beskyttelse mod ridser, afskalning og afskalning.

En dag på stranden? Bestil VONROC sandankeret (GP518XX)!
Vi tilbyder også parasol og base som et komplet sæt!
• Se Parasol Torbole - Ø200cm - Premium Parasol - Grå - Inkl. base 20kg (GP514XX_GREY_C)

Når du allerede ejer en parasolfod, skal du sikre dig, at denne parasol passer til. Stolpens diameter er 38 mm.

Hvad er der i den miljøvenlige emballage?

Parasollen Torbole - grå (GP514XX_GREY) sendes i en miljøvenlig kasse uden farvetryk.

Indhold:
• 1 x Parasol Torbole - Ø200cm - grå (GP514XX_GREY)
• 1 x Parasol beskyttelsesovertræk


Specifikationer
EAN Code8717479103836
SKUGP514XX_GREY
Parasol incl. baseNej
© VONROC 2024