FAIR PRIS VED KUNSTEN AF AT UNDLADE

 

EMBALLAGE TIL BRUNT PAPEMBALLAGE, DER KAN GENBRUGES

Vi bruger 100% ublegede brune papkasser til emballering af vores produkter, fordi VONROC er et 100% online brand, det fulde farvetryk, som vi ser det i en butik, har ingen merværdi, og så vil vi gerne lade al den kemi blive væk. Papkasserne kan så også genbruges uden problemer.INGEN PLASTIK KUFFERTER

Vi har bevidst valgt ikke at levere maskinerne i de gammeldags plastik kufferter. Udeladelsen af plast kufferter har en række store miljøvenlige fordele såsom:

1. Forskning viser, at kufferterne i mange tilfælde ikke bruges, men smides væk og derefter unødigt belaste miljøet.

2. Uden plast kufferter, transport emballage af maskinerne er i gennemsnit 40% mindre, så der er en masse flere maskiner i en skibscontainer eller i kurerens biler. Dette resulterer i en enorm brændstof- og CO2-emissioner

For at opbevare maskinerne pænt med tilhørende tilbehør har vi udviklet specielle VONROC værktøjsposer. PS: Fin bivirkning er, at disse toolbags kan genbruges og er super nemme til for eksempel opbevaring gymnastik tøj eller din bærbare computer.UNDGÅ UNØDIGT AT SENDE FREM OG TILBAGE;

Vores mål er at holde bevægelser og transporter af individuelle pakker på et minimum, fordi enhver bevægelse koster brændstof og sikrer CO2-emissioner.

Levering; vi leverer vores produkter som producent direkte til kunden. Dette er den korteste vej fra produktion til forbruger.

Returneringer; vi giver vores maskiner klare beskrivelser, specifikationer og fotos, så kundernevide på forhånd, hvad de køber, og antallet af returnerede maskiner er så minimal som muligt.

Garanti; i betragtning af miljøet og CO2-belastningen sender vi dig direkte det  nye produkt uden at anmode om det gamle produkts returnering.

 

We use 100% recyclable non-coloured cardboard boxes for the packaging of our products. We believe packaging in full colour print has no added value to what you buy, we have therefore decided to discard the print and go with the more environmental friendly option. We have also made sure that you can with ease recycle  the cardboard boxes.

 

© VONROC 2023