Universal "alsidig sav" til gør-det-selv!

Beskæring af træer eller buske i haven? Eller save igennem metalrør og PVC-rør? Nu skal du aldrig kigge efter en forlængerledning igen. Lær den trådløse trådløse stiksav fra VONROC at kende her! Denne kraftige stiksav er manøvredygtig til at arbejde på steder, der er svære at nå. Det er det ideelle værktøj til en lang række savopgaver i og omkring huset.

VONROC VPower 20V-platform - hvilken type batteri vælger du til dit stiksav?

Denne stiksav leveres uden batteri og hurtigoplader. Fordi denne stiksav er en del af VONROC VPower 20V-platformen. De udskiftelige 2.0Ah- eller 4.0Ah-batterier og hurtigopladeren fås som ekstraudstyr. Dette sparer dig penge, fordi du ikke længere har brug for at købe flere batterier og opladere, hvis du vil kombinere VPower 20V-maskiner!

Justerbar bundplade, intelligente ekstra funktioner og sikker håndtering

Metalbundpladen foran er justerbar. Derudover er den frem- og tilbagegående sav udstyret med LED-arbejdslygter, så du har et godt overblik over savklingen og kan foretage hurtige, lige snit. Der er også taget hensyn til sikkerhed, da sikkerhedsafbryderen forhindrer uønsket tænding. Vil du bytte savklinger? Barneleg! Savene kan udskiftes uden værktøj.

Denne frem- og tilbagegående sav kan bruges til at skære forskellige materialer såsom træ, metal og plast. Maskinen er ideel til at skære materialer tæt på overfladen. For eksempel til metalrør i en væg. Men denne savemaskine er også velegnet til beskæring af træer og stansning af huller midt i metalplader.

Hvad er der i den miljøvenlige emballage?

RS501DC stiksav leveres i en miljøvenlig kasse uden fuldfarvetryk. Leveringen inkluderer også en praktisk, genanvendelig værktøjstaske til opbevaring af værktøjer og et VONROC-medlemskort.

Indhold:

  • 1x stiksav RS501DC
  • 1x HCS savklinge til træ, længde 150 mm, 5 TPI
  • 1x HSS savklinge til metal, længde 150 mm, 14 TPI
  • VONROC værktøjstaske
  • VONROC medlemskort

Specifikationer
EAN Code8717479072071
SKURS501DC
Max. saw capacity in wood100mm
Max. saw capacity in steel10mm
Max. saw stroke22mm
Mains voltage20V
Mitre cut adjustment0-45°
Power input20V
No load speed0-2800/min
© VONROC 2024