Den bløde skygge af VONROC parasoller

De rigtige ingredienser til en perfekt dag: dejlige temperaturer, en forfriskende drink, en god bog, en grillfest med dine kære ... og det bløde, filtrerede sollys fra din VONROC-parasol!

Premium Parasol Rosolina

Premium parasollen Rosolina har en dug på 280x280, hvilket giver et stort dækningsområde. Opstilling og sammenfoldning er let takket være et smidigt håndtag med sving. Dugen har fuld vippefunktion, hvilket giver mulighed for justering i enhver ønsket position. Følg bare solen og sigt efter det perfekte sted, uden at du behøver at flytte parasollen!

Rosolina er en del af vores VONROC Premium-serie, hvilket betyder, at den er fremstillet af high-end dele som ekstra tyk polyesterdug. Parasollen er nem at rengøre og har en meget høj solblokerende UPF-rating sammenlignet med andre mærker. UPF står for Ultraviolet Protection Factor, med andre ord: mængden af beskyttelse mod skadelig Uv-stråling. Med vores høje 50+ værdi er du virkelig godt beskyttet!

For din bekvemmelighed er et parasolovertræk standard inkluderet. Vores overtræk er udstyret med en lynlås og en praktisk kulfiberstang, så det bliver ikke besværligt at tage det af/på. På denne måde garanterer VONROC en lang levetid og mange års nydelse!

Vigtigste fordele ved parasol Rosolina:

  • Nem opsætning og sammenklapning med håndtaget med sving.
  • Tøj af høj kvalitet med 50+ UPF-rating (Ultraviolet Protection Factor): maksimal beskyttelse mod skadelig Uv-stråling.
  • Fuld vippefunktion for let at tilpasse sig solens position.
  • Let at rengøre.
  • Leveres med et slidstærkt parasolovertræk til beskyttelse og lang levetid.

Godt at vide

Denne parasol leveres uden fod. For at få fuldt udbytte af denne parasols solafskærmende kvalitet anbefaler vi, at du bestiller en parasolfod til den. VONROC tilbyder forskellige modeller, der passer til Rosolina:

Disse parasolfødder er af massiv beton med en high-end pulveriseret stålbelægning for langvarig beskyttelse mod ridser, afskalning og afskalning.

Vi tilbyder også parasol og parasolfod som et komplet sæt! Se VONROC Premium Parasol Rosolina 280x280cm - Parasol kombi sæt inkl. parasolfod - Vippbar - UV-resistent stof - Antracit/sort - Inkl. holdbart beskyttelsesovertræk (GP502XX_C)

Når du allerede ejer en parasolfod, skal du sikre dig, at denne parasol passer til. Stolpens diameter er 48 mm.

Hvad er der i emballagem?

VONROC Parasol Rosolina anthracite/sort (GP502XX) leveres i en kasse uden farvetryk.

Indhold:

  • 1x Parasol Rosolina 280x280cm - GP502XX
  • 1x Beskyttelsesovertræk til parasol

Specifikationer
EAN Code8717479091881
SKUGP502XX
© VONROC 2024