Denne Premium parasol Bardolino fra VONROC har en diameter på 300cm og vippefunktion

Stellet er lavet af holdbart og rustfast aluminium, så det ruster ikke. Parasollen er 360 grader drejelig, kan vippes og er let at sætte op ved hjælp af drejemekanismen. Dette kombineret med diameteren på 3 meter, vil du altid have et skyggefuldt sted. Polyesterdugen er fremstillet af genbrugsmateriale og er nem at rengøre. Dette i kombination med det medfølgende beskyttelsesovertræk af polyester garanterer mange års glæde!

Nyd skyggen med denne VONROC Bardolino Parasol

Ingredienserne til en perfekt dag: sommertemperaturer, en forfriskende drink, en god bog eller et godt blad, en grillfest med venner eller familie og det filtrerede sollys fra din parasol. Med denne Premium parasol Bardolino fra VONROC skaber du en behagelig skygge i din have eller på din terrasse, og du vil kunne sidde udenfor selv på de varmeste dage. Denne parasol kan drejes 360 grader i 16 trin, kan vippes og er let at sætte op med drejemekanismen. Dette kombineret med diameteren på 3 meter, vil du altid have et skyggefuldt sted.  

Hvorfor er VONROC Parasol Bardolino så behagelig

  • Stellet er lavet af aluminium. Aluminium er et robust materiale og sikrer, at parasolens stel ikke ruster. De andre punkter på parasollen er lavet af stål.
  • Haveparasollen kan nemt drejes 360 grader ved hjælp af fodpedalen på parasolens fod. På den måde kan du altid sidde i skyggen uden at skulle flytte parasollen.
  • Den fritstående parasol kan vippes mod stellet ved hjælp af en simpel drejeknap.
  • Det ekstra tykke stof har en 50+ UV-beskyttelse, så du kan nyde en kølig skygge på en varm sommerdag. Denne UPF-værdi af parasolens betræk betyder, den UV-beskyttelse stoffet giver dig. Med VONROC er du ekstra beskyttet mod solens skadelige UV-stråling.
  • Polyesterstof af høj kvalitet, som er meget let at rengøre.
  • Leveres med et beskyttelsesovertræk af polyester for at forlænge parasolens levetid. Parasolbetrækket er udstyret med en lynlås og en kulfiberstang for nem indsættelse og fjernelse af betrækket.

Godt at vide

Vi anbefaler at bruge 4 tunge fliser (50 x 50 cm) for at holde parasollen solidt på plads. Det er også muligt at bestille parasolfliser til denne parasol direkte sammen med din bestilling. Se vores Parasolfliser Bardolino, dette sæt indeholder fire fyldbare fliser, der passer til denne parasol.

VONROC Premium

Bardolino-parasollen er en del af VONROC Premium-serie. Det betyder, at stellet på denne parasol er lavet af et holdbart/rustfrit aluminium. Det tykke genbrugte polyesterdug har en ekstra UPF solbeskyttelsesværdi sammenlignet med mange andre mærker af parasoller. På den måde er du godt beskyttet mod solens skadelige stråling, da stoffet lader et minimum af stråling passere igennem. Dugen er også meget nem at rengøre. Dette i kombination med det medfølgende beskyttelsesovertræk garanterer en lang levetid for parasollen.

Hvad er der i den miljøvenlige emballage?

VONROC GP501XX Parasol Bardolino fås i en miljøvenlig kasse uden fullcolour print.

Indhold:

  • 1x Parasol Bardolino GP501XX - Ø300cm Sort
  • 1x Parasol overtræk

Specifikationer
EAN Code8717479091874
SKUGP501XX
Parasol typeCantilever
Parasol dimensionsØ300cm
Parasol colourBlack
Parasol shapeRound
Parasol incl. baseNej
© VONROC 2023