Beskære hæk eller busk hurtigt og nemt

Denne VONROC 20V kraftige hækkeklipper er et pålideligt haveværktøj, som blandt andet hjælper dig med at beskære/skære hække og buske. Fordi maskinen er trådløs, nyder du al bevægelsesfrihed. Du er ikke længere afhængig af forlængerledninger for at kunne beskære bagerst i din have. Den lette vægt på kun 2,15 kg (uden batteri) i kombination med det bløde grebshåndtag sikrer behagelig arbejdsglæde.

Hækkeklipperen har en knivlængde på 590 mm, en skærelængde på 510 mm og en knivåbning på 18 mm. 

Hvad er denne batteri hækkeklipper egnet til?

Med denne batteridrevede hækkeklipper beskærer du din hæk og buske med grene op til Ø14mm. Er du færdig med at beskære? Opbevar derefter hækkeklipperne nemt og sikkert med de medfølgende knive beskytter/opbevaringsærme.

Sikkerhed frem for alt andet

Batteri hækkeklipperen er beskyttet mod utilsigtet opstart og kan kun tændes med 2 hænder. Maskinen er trådløs som beskrevet ovenfor, så faren for at skære et strømkabel hører til fortiden.

Vedligeholdelse af batteri hækkeklipperen

  • Fjern fastspændte stykker og rengør knivene. Smør altid knivene med omhu, før hækkeklipperne opbevares.
  • Vær opmærksom! Sluk for hækkeklipperen, og fjern batteriet, før du udfører vedligeholdelses- eller rengøringsarbejde. Brug handsker, når du rengør skærebladene.

VONROC Power 20V-platform

Denne hækkeklipper leveres uden batteri eller oplader, fordi den er en del af VONROC VPower 20V-platformen. Du kan vælge at bestille udskiftelige 2.0Ah- eller 4.0Ah-batterier. Hvis du vil kombinere hækkeklippere med andre maskiner fra VONROC VPower 20V Platform, er et 20V batteri med hurtig oplader nok! Bare vælg hvad du har brug for, og alt til en konkurrencedygtig pris!

Vil du hellere bruge din batteri hækkeklipper som et komplet sæt?

Bestil VONROC’s S_HT501DC, dette sæt indeholder et 2.0Ah batteri og oplader eller S3_HT501DC inlcusief 4.0Ah-batteriet. Det er også muligt at bestille 2,0 eller 4,0 Ah batteri og hurtig oplader separat.

Hvad er der i den miljøvenlige emballage?

HT501DC batteri hækkeklipperen leveres i en miljøvenlig brun kasse uden fuld farveaftryk. I pakken finder du også et VONROC Medlemskort.

Indhold:

  • 1x Batteri hækkeklipper 20V
  • 1x Knivbeskytter/opbevaringsærme
  • 1x VONROC-medlemskort

Specifikationer
EAN Code8717479085712
SKUHT501DC
Power input20V
No load speed14000/min
Cutting width14mm
Cutting length510mm
HT501DC_MANUAL (1.53 MB)
© VONROC 2024