Lad bilen skinne igen

Med disse 30 mm tykke polersvampe fra VONROC kan du hurtigt gøre din bil eller båd som ny. Du kan fjerne ridser og eliminere oxidation. Også velegnet til påføring af voks. Gode ​​polerpuder med afrundede hjørner. Polersvampene er udstyret med en klæbebånd lukning, som de let kan fastgøres med.

Velegnet til næsten alle mærker med 150 mm poleringsmaskiner (Dual Action)

Polersvampene er velegnede til næsten alle mærker af Dual-Action polermaskiner med en 150 mm tyk skive med klæbebånds lukning.

Også velegnet til VONROC Dual Action Polermaskine PM501AC

Medium, fin eller superfin; Bestem hvilken svamp du har brug for

Sættet består af en medium, en fin og en super fin svamp. Afhængigt af hvilken slibeindretning du bruger, har du med disse tre polersvampe altid de rigtige svamp ved hånden.

For at bestemme hvilket polersvamp du har brug for i kombination med slibeanordningen, der skal bruges, anbefaler vi, at du først tester det på et "teststed". Dette viser dig, hvor groft (eller fint) dit polerværktøj og polersvamp skal være for at få det ønskede resultat.

Start med den fineste svamp (den hvide) og den fineste polerindstilling. Hvis resultatet er tilfredsstillende, kan du bruge det til at arbejde på hele overfladen. Du skal faktisk teste dette igen for hver overflade, da malingen kan være forskellig afhængigt af overfladen. Hvis du har brugt en fin slibning på en svamp, kan du stadig bruge en grovere svamp på den bagefter. Omvendt er det ikke tilrådeligt.

Når slibningen er færdig, og alle ridser er fjernet, er det tid til overfladebehandling. Påfør derefter voks eller en forsegler. VONROC polersvampe-sættet består af de mest almindelige polersvampe til de mest almindelige malinger og mest almindelige typer skader. Dybest set kan bruges som følger:

OBS! Test først dette selv i et "testområde"

  • Orange: Medium svamp til slibning
  • Sort: Fin svamp til slibning / overfladebehandling
  • Hvid: Ultrafint svamp til overfladebehandling

Hvad er der i den miljøvenlige emballage?

  • 2 x svamp 150 mm orange medium

  • 1 x svamp 150 mm sort fin

  • 1 x svamp 150 mm hvid superfin


Specifikationer
EAN Code8717479081509
SKUPM801AA
© VONROC 2024