Lad bilen skinne igen

Med disse 30 mm tykke poleringsskiver fra VONROC kan du hurtigt gøre din bil eller båd som ny. Du kan fjerne ridser og eliminere oxidation. Også velegnet til påføring af voks. Gode ​​polerpuder med afrundede hjørner. Poleringsskiverne er udstyret med en klæbebånd lukning, som de let kan fastgøres med.

Velegnet til næsten alle mærker med 150 mm poleringsmaskiner (dual action)

Poleringsskiverne er velegnede til næsten alle mærker af dual-action poleringsmaskiner med en 150 mm tyk støtteskive med klæbebånd lukning.

Også velegnet til VONROC Dual Action Polisher PM501AC

Medium, fin eller superfin; Bestem hvilken pude du har brug for

Sættet består af en medium, en fin og en super fin disk. Afhængigt af hvilken slibeindretning du bruger, har du med disse tre slibeskiver altid de rigtige pads ved hånden.

For at bestemme hvilket slibeskive du har brug for i kombination med slibeanordningen, der skal bruges, anbefaler vi, at du først tester det på et "testområde". Dette viser dig, hvor groft (eller fint) dit poleringsværktøj og poleringsplade skal være for at få det ønskede resultat. Start med den fineste pude (den hvide) og den fineste poler. Hvis resultatet er tilfredsstillende, kan du bruge det til at arbejde på hele overfladen. Du skal faktisk teste dette igen for hver overflade, da malingen kan være forskellig afhængigt af overfladen. Hvis du har brugt en fin slibning på en slibepude, kan du stadig bruge en grovere slibepude på den bagefter. Omvendt er det ikke tilrådeligt.

Når slibningen er færdig, og alle ridser er fjernet, er det tid til overfladebehandling. Påfør derefter voks eller en forsegler. VONROC poleringsskivesættet består af de mest almindelige poleringsskiver til de mest almindelige malinger og mest almindelige typer skader. Dybest set kan bruges som følger:

FARE! Test først dette selv i et "testområde"

  • Orange: Medium slibeskive til slibning
  • Sort: Fin slibeskive til slibning / overfladebehandling
  • Hvid: Ultrafint slibeskive til overfladebehandling

Hvad er der i den miljøvenlige emballage?

  • 2 x slibeskive / slibesvamp / polerskive 150 mm orange medium
  • 1 x slibeskive / slibesvamp / polerskive 150 mm sort fin
  • 1 x slibeskive / slibesvamp / poleringsskive 150 mm hvid superfin
Specifikationer
EAN Code8717479081509
SKUPM801AA
© VONROC 2022