Beskyt dine værdifulde havemøbelhynder med denne VONROC pose 200x75x60cm

Havehynde beskyttelsesbetræk fra VONROC er et betræk af høj kvalitet lavet af genbrugt PP multifilament og kommer i en moderne, robust sort farve. toppen er forsynet med et beskyttende lag. Materialet og belægningen er specielt udviklet til denne presenning og er resultatet af mange års forskning og udvikling samt kontinuerlige forbedringsprocesser. Dine værdifulde havepuder forbliver smukke længere med dette beskyttende betræk og holder også længere! Beskyttelsesovertrækket er 200 cm langt, 75 cm bredt og 60 cm højt og passer til 6 til 8 puder. Dette afhænger dog af din pudestørrelse.

De største fordele ved dette havebeskyttelsesovertræk:

 • Beskyttelsesovertræk af høj kvalitet lavet af genbrugt PP multifilament.
 • Udstyret med en beskyttende top.
 • Meget let at sætte op. Med velcro på hjørnerne for at fastgøre overtrækket til møblerne. Sørg for at fastgøre (læs: omhyggeligt), så det ikke blæser væk!
 • Vandtæt stof. Alle sømme og hjørner er dækket med beskyttelsestape for at garantere, at betrækket er vandtæt. Lynlåsen kan dog altid lade vand slippe igennem. Derfor er disse opbevaringsposer ikke vandtætte, og vi anbefaler, at posen opbevares i skuret, i opbevaringsrummet eller på loftet. Og ikke permanent udenfor.
 • Frostsikker, UV-bestandig og farvefast. Kan bruges hele året rundt! Det anbefales kraftigt at fjerne overtrækket regelmæssigt for at ventilere det.
 • Miljøbevidst valg: Overtrækket er lavet af genbrugsmateriale. Det er 100% genanvendeligt og et miljøbevidst valg, fordi dine møbler holder længere! Selv emballagen er FSC-certificeret og består ikke af unødvendig plast.
 • Overtrækket er modstandsdygtigt over for blomster- og fugleudkast, der permanent beskadiger andre overtræk.
 • Materialerne i vores beskyttelsesovertræk er testet af TÜV Rheinland for UV-påvirkning, vandgennemtrængelighed, temperaturpåvirkning og slid, så kvaliteten garanteres.
 • Havemøbelovertrækket leveres med en klæbebåndlukning. Efter brug kan presenningen foldes og rulles op (som en sovepose eller telt) og bindes sammen med klæbebåndlukning og derefter opbevares.

Flere tip til brug af havemøbelbetræk
Anbring aldrig beskyttelsesovertrækket på våde / fugtige møbler. Møblerne skal være tørre for at undgå fugtskader og / eller skimmel. Før du monterer overtrækket, skal du først fjerne alle hynder / betræk. Selvom presenningen er vandtæt, kan dit betræk stadig blive fugtigt. Brug vores specielle tasker til dine hynder, så du kan holde dem pæne i dit skur, på loftet osv.

Hvad kan du finde i emballagen?

 • 1x Premium pudebetræk XL - 200x75x60cm - Til 6 til 8 puder
 • 1x klæbebånd til opbevaring af presenningen

Specifikationer
EAN Code8717479093922
SKUGC508XX
© VONROC 2024