Lad din bil eller båd fremstå i ny pragt!

Med disse 30 mm tykke polerpuder fra VONROC vil din bil, båd eller motorcykel skinne som aldrig før! Du kan nemt fjerne genstridigt snavs, ridser og rustfilm med de rigtige polerpuder. Polerpuderne kan også bruges til voksbehandling og er forsynet med en klæbebånd lukning, der sikrer et hurtigt og sikkert greb om maskinen.

Velegnet til de fleste mærker med en diameter på 125 mm

Poleringspuderne kan bruges til næsten alle producenter af poleringsmaskiner med dual handling, der er udstyret med et 125 mm klæbebånd -tilbehør.

Dette sæt kan bruges til VONROC Dual Action polermaskine PM504AC.

Medium, fin eller superfin: du bestemmer hvilken polerpude du har brug for!

VONROC poleringssættet består af tre poleringspuder - et medium, et fint og et superfint korn. Afhængig af den anvendte poleringspasta har du altid den rigtige poleringsskive ved hånden.

For at afgøre, hvilken polerpude du har brug for, anbefaler vi, at du foretager en test på et lille testområde. På denne måde kan du finde ud af, hvor fint (eller groft) puden skal være for at opnå den ønskede effekt. Start med en fin polstringspude ved hjælp af en fin poleringspasta. Hvis resultatet er tilfredsstillende, kan du arbejde på hele området. Hver overflade, der skal poleres, skal testes på forhånd, da alle malede overflader er forskellige.

Hvis du først bruger en finere poleringspasta med en poleringspude, kan du altid bruge en stærkere senere. Det anbefales ikke at gøre det omvendt.

Når poleringsprocessen er færdig, og alle ridser er fjernet, er det tid til at vælge den rigtige kombination af buffere. Du kan bruge voks eller forsegler til dette. VONROC poleringssættet består af de mest krævede poleringspuder til mest lak og ridser.

Generelt kan polerpuderne bruges:

(OBS! Prøv det først på et "teststed")

  • Orange: Medium pude til polering
  • Sort: Fin pude til polering og efterbehandling
  • Hvid: Ultrafin pude til efterbehandling

Hvad er der i den miljøvenlige emballage?

  • 1x poleringsskive 125mm orange medium
  • 1x poleringsskive 125 mm sort fin
  • 1x poleringsskive 125 mm hvid superfin
Specifikationer
EAN Code8717479089253
SKUPM803AA
© VONROC 2022