Parasol Rosolina 280x280cm - Premium parasol | Antracit/Sort

Du spare:
999,00 kr inkl. btw
Stadig 10+ på lager

Denne premium parasol Rosolina fra VONROC har en stor dug på ikke mindre end 280x280cm. Parasollen er nem at betjene takket være drejemekanismen på siden. Derudover er parasollen vippbar, så du altid kan sidde i skyggen uden at skulle flytte parasollen. Den ekstra tykke og genbrugte polyesterdug er nem at rengøre. Dette i kombination med det medfølgende beskyttelsesovertræk af polyester garanterer mange års glæde!

Nyd en skyggefuld terrasse med VONROC Parasol Rosolina

Med denne parasol Rosolina fra VONROC skaber du en behagelig skygge i din have eller på din terrasse, og du kan endda sidde udenfor på de varmeste dage. Parasollen er vipbar og nem at skyde op ved hjælp af drejemekanismen. Da parasollen kan vippes, kan du løbende justere den til solens position. Dette i kombination med det store lærred på 280x280 cm har du altid en skyggeplet til din rådighed.

Hvorfor VONROC parasol Rosolina er så behageligt

  • Let at betjene takket være drejemekanismen på siden, til at åbne og lukke parasollen.
  • Stellet er fremstillet af bæredygtigt aluminium. Aluminium har den fordel, at det er meget robust, og har den ekstra fordel, at det ikke ruster.
  • Den ekstra tykke dug har en 50+ UV-beskyttelse, så du kan nyde en kølig skygge på en varm sommerdag. Denne UPF-værdi for parasoldugen betyder, den UV-beskyttelse, som stoffet giver dig. Med VONROC er du ekstra beskyttet mod solens skadelige UV-stråling.
  • Polyesterstof af høj kvalitet, som er meget let at rengøre.
  • Parasollen kan vippes, så du altid kan sidde i skyggen uden at skulle flytte parasollen, og det er virkelig nemt at justere parasollen til solens position.
  • Leveres med et beskyttelsesovertræk i polyester, for en længere levetid for parasollen. Paraplybetrækket er udstyret med en lynlås og en kulfiberstang for nem indsættelse og fjernelse af betrækket.

Godt at vide

Rosolina parasollen leveres eksklusive parasol fod. For at bruge denne parasol anbefaler vi en parasolfod, der kan fyldes op til 30 kilo eller med en vægt på 30 kilo. Parasolbunden skal være egnet til en pinddiameter på Ø48mm. Ønsker du at købe en matchende fod direkte med din parasol? Intet problem, bestil vores parasol base Rosolina / Recanati (GP505XX), som er egnet til denne model parasol. For optimal stabilitet er foden bedst fyldt med sand.

VONROC Premium

Rosolina-parasollen er en del af VONROC Premium-serien. Det betyder, at parasollen har en tykkere dug sammenlignet med mange andre mærker af parasoller. Det tykke stof af genbrugspolyester har en ekstra UPF solbeskyttelsesværdi sammenlignet med mange andre mærker af parasoller. På den måde er du godt beskyttet mod solens skadelige stråling, da dugen lader et minimum af stråling passere igennem. Dugen er også meget nem at rengøre. Dette i kombination med det medfølgende beskyttelsesovertræk garanterer en lang levetid for parasollen.

Hvad er der i den miljøvenlige emballage?

VONROC GP502XX Parasol Rosolina leveres i en miljøvenlig kasse uden fullcolour print.

Indhold:

  • 1x Parasol Rosolina 280x280cm – GP502XX
  • 1x Parasol overtræk

Specifikationer
EAN Code8717479091881
SKUGP502XX
© VONROC 2023