Premium Parasol Recanati til en skyggefuld terrasse eller balkon

En perfekt sommerdag: sommertemperaturer, en forfriskende drink, en god bog eller et blad, en grill med venner eller familie og det filtrerede sollys i din parasol. Med denne parasol Recanati fra VONROC skaber du en behagelig skygge i din have, på din terrasse eller din balkon, og du kan endda sidde udenfor i de varmeste dage. Parasollen er vipbar og nem at skrue op ved hjælp af drejemekanismen. Da parasollen kan vippes, kan du løbende justere den til solens position. Dette i kombination med diameteren på 3 meter har du altid en skyggeplet til din rådighed.

Hvorfor VONROC parasol Recanati er så behageligt

  • Let at betjene takket være drejemekanismen på siden, til at åbne og lukke parasollen.
  • Stellet er fremstillet af bæredygtigt aluminium. Aluminium har den fordel, at det er meget robust, og har den ekstra fordel, at det ikke ruster.
  • Parasollen dækker 50+ UV-beskyttelse, så du kan nyde en kølig skygge på en varm sommerdag. Denne UPF-værdi af parasolbetrækket betyder, den UV-beskyttelse stoffet giver dig. Med VONROC er du beskyttet mod solens skadelige UV-stråler.
  • Parasollen kan vippes, så du altid kan sidde i skyggen uden at skulle flytte parasollen, og det er virkelig nemt at tilpasse parasollen til solens position.
  • Leveres med et beskyttelsesovertræk i polyester, for en længere levetid for parasollen. Paraplybetrækket er udstyret med en lynlås og en kulfiberstang, så det er nemt at sætte betrækket ind og tage det af.

Godt at vide

Recanati parasollen leveres uden parasolfod. For at bruge denne parasol anbefaler vi vores GP510XX parasolfod rund. Denne parasolfod er fremstillet af beton, har et toplag af plastik og vejer 13,5 kg. Denne solide parasolfod er en robust og stærk base til at holde din parasol. Dens holdbare konstruktion sikrer den bedste stabilitet og mange års brug...

Hvad er der i den miljøvenlige emballage?

VONROC GP503XX Parasol Recanati leveres i en miljøvenlig kasse uden fullcolour print.

Indhold:

  • 1x Parasol Recanati Ø300cm – GP503XX
  • 1x Parasol Overtræk

Specifikationer
EAN Code8717479091898
SKUGP503XX
© VONROC 2023