Sabelsav 900W | Inkl. 3 savklinger

Du spare:
469,00 kr inkl. moms
Stadig 10+ på lager

Praktisk sabelsav; den all-sawer for i og omkring huset

Med denne recipro sav kan du nemt skære (vådt) træ, plast og metal som aluminium. Den er ideel til skæring af materiale lige langs overfladen, såsom rør i en væg. Men denne savmaskine er også en løsning til beskæring af træer og lave huller i midten af plademateriale.

Vendbar kraftig sav

VONROC RS502AC-sabelsav har en effekt på ikke mindre end 900 watt og er fleksibel nok til at arbejde på vanskelige steder. Takket være det roterende håndtag kan du altid justere saven for en ideel arbejdsstilling.

Som standard er 3 topkvalitets Made in Germany savklinger inkluderet, så du altid har den rigtige savklinge til dit arbejde.

Arbejde komfortabelt

Denne sabelsav er udstyret med et langt kabel på 3 meter, hvilket giver dig en masse bevægelsesfrihed. Takket være det hurtige skiftesystem kan du nemt og hurtigt skifte klingerne. Desuden er saven udstyret med en låseknap, så du kan fortsætte med at skære kontinuerligt uden selv at fortsætte med at trykke på knappen, dette vil være praktisk, hvis du fortsætter med at skære i ét stykke i lang tid.

Hvad er der i den miljøvenlige emballage?

RS502AC-reciprosaven fås i en miljøvenlig brun kasse uden fuld farvetruk. I pakken finder du også en praktisk genanvendelig værktøjspose til opbevaring af værktøjet og et VONROC-medlemskort.

Indhold:

  • 1 x Sabelsav 900W
  • 1x Savblad til (vådt) træ
  • 1x Savblad til træ og metal
  • 1x Savklinge til metal
  • VONROC-værktøjspose
  • VONROC-medlemskort

Specifikationer
EAN Code8717479079841
SKURS502AC
Max. saw capacity in wood115mm
Voltage 220-240V
Max. saw capacity in steel5mm
Power input900W
No load speed0-2600/min
© VONROC 2024