Den bløde skygge af VONROC parasoller

De rigtige ingredienser til en perfekt dag: dejlige temperaturer, en forfriskende drink, en god bog, en grillfest med dine kære ... og det bløde, filtrerede sollys fra din VONROC-parasol!

Premium Parasol Recanati 

Premium-parasollen Recanati har en dug på Ø300 cm, hvilket giver et stort dækningsområde. Opsætning og sammenfoldning er let takket være et smidigt håndtag med sving. Dugen har fuld vippefunktion, hvilket giver mulighed for justering i enhver ønsket position. Følg bare solen og sigt efter det perfekte sted uden at skulle flytte parasollen!

Recanati er en del af vores VONROC Premium-serie, hvilket betyder, at den er fremstillet af high-end dele som ekstra tykt polyesterdug. Parasollen er nem at rengøre og har en meget høj solblokerende UPF-rating sammenlignet med andre mærker. UPF står for Ultraviolet Protection Factor, med andre ord: mængden af beskyttelse mod skadelig Uv-stråling. Med vores høje 50+-værdi er du virkelig godt beskyttet!

For din bekvemmelighed er et parasolovertræk standard inkluderet. Vores overtræk er udstyret med en lynlås og en praktisk kulfiberstang, så det er ikke besværligt at tage det af/på. På denne måde garanterer VONROC en lang levetid og mange års nydelse!

Vigtigste fordele ved Parasol Recanati

  • Nem opsætning og sammenklapning med håndtaget.
  • Dug af høj kvalitet med 50+ UPF-rating (Ultraviolet Protection Factor): maksimal beskyttelse mod skadelig Uv-stråling.
  • Fuld vippefunktion for let at tilpasse sig solens position.
  • Let at rengøre.
  • Leveres med et slidstærkt parasolovertræk til beskyttelse og lang levetid.

Godt at vide

Denne parasol leveres uden fod. For at få fuldt udbytte af denne parasols solafskærmende kvalitet anbefaler vi, at du bestiller en parasolfod til den. VONROC tilbyder forskellige modeller, der passer til Recanati:

Disse parasolfødder er af massiv beton med en high-end pulveriseret stålbelægning for langvarig beskyttelse mod ridser, afskalning og afskalning.

Vi tilbyder også parasol og base som et komplet sæt! Se Parasol Recanati Ø300cm - Premium parasol     - Antracit/Sort | Inkl. parasolfod 20 kg (GP503XX_C2)

Når du allerede ejer en base, skal du sikre dig, at denne parasol passer til den. Stolpens diameter er 38 mm.

Hvad er der i den miljøvenlige emballage?

Parasollen Recanati - antracit/sort (GP503XXXX) sendes i en miljøvenlig kasse uden farvetryk.

Indhold:

  • 1 x Parasol Recanati - Ø300cm - antracit/sort (GP503XX)
  • 1 x Parasol beskyttelsesovertræk

Specifikationer
EAN Code8717479091898
SKUGP503XX
© VONROC 2023