Denne premium cantilever parasol Bardolino fra VONROC har en stor diameter på ikke mindre end 300cm. Stellet er lavet af holdbart og rustfast aluminium, så det ruster ikke. Parasollen er 360 grader drejelig, kan vippes og er let at sætte op ved hjælp af drejemekanismen. Dette kombineret med diameteren på 3 meter, vil du altid have et skyggefuldt sted. Polyesterdugen er fremstillet af genbrugsmateriale og er nem at rengøre. Dette i kombination med det medfølgende beskyttelsesovertræk af polyester garanterer mange års glæde!

Nyd skyggen med denne VONROC Bardolino Parasol

Ingredienserne til en perfekt dag; sommertemperaturer, en kølende drink, en god bog eller et godt blad, en grill med venner eller familie og det filtrerede sollys i din parasol. Med VONROC's Bardolino Parasol skaber du en behagelig skygge i din have eller på din terrasse, og du kan endda sidde udenfor på de varmeste dage. Denne parasol kan drejes 360 grader i 16 trin, vipbar og let at dreje med sidedrejningsmekanismen. Dette i kombination med diameteren på 3 meter har du altid en skyggeplet til din rådighed.  

Hvorfor er VONROC Parasol Bardolino så behagelig

  • Stellet er lavet af aluminium. Aluminium er et robust materiale og sikrer, at parasolens stel ikke ruster. De andre punkter på parasollen er lavet af stål.
  • Haveparasollen kan nemt drejes 360 grader ved hjælp af fodpedalen på parasolens fodfod. På den måde kan du altid sidde i skyggen uden at skulle flytte parasollen.
  • Den fritstående parasol kan vippes mod stellet ved hjælp af en simpel drejeknap.
  • Det ekstra tykke stof har en 50+ UV-beskyttelse, så du kan nyde en kølig skygge på en varm sommerdag. Denne UPF-værdi af parasolens betræk betyder, den UV-beskyttelse stoffet giver dig. Med VONROC er du ekstra beskyttet mod solens skadelige UV-stråling.
  • Polyesterstof af høj kvalitet, som er meget let at rengøre.
  • Leveres med et beskyttelsesovertræk af polyester for at forlænge parasolens levetid. Paraplybetrækket er udstyret med en lynlås og en kulfiberstang for nem indsættelse og fjernelse af betrækket.

Godt at vide

Vores råd er at bruge 4 tunge fliser (50 x 50 cm) til at sætte parasollen fast på plads. Det er også muligt at bestille parasol fliser til denne parasol direkte med din ordre. Tjek vores Parasol Fliser Bardolino, dette sæt indeholder fire fliser til at udfylde foden, der er egnet til denne model parasol.

VONROC Premium

Bardolino-parasollen er en del af VONROC Premium-serien. Det betyder, at stellet på denne parasol er lavet af et holdbart/rustfrit aluminium. Det tykke genbrugte polyesterdug har en ekstra UPF solbeskyttelsesværdi sammenlignet med mange andre mærker af parasoller. På den måde er du godt beskyttet mod solens skadelige stråling, da stoffet lader et minimum af stråling passere igennem. Dugen er også meget nem at rengøre. Dette i kombination med det medfølgende beskyttelsesovertræk garanterer en lang levetid for parasollen.

Hvad er der i den miljøvenlige emballage?

VONROC GP501XX Parasol Bardolino fås i en miljøvenlig brun kasse uden fullcolour print.

Indhold:

  • 1x Parasol Bardolino GP501XX - Ø300cm Sort
  • 1x Parasol overtræk

Specifikationer
EAN Code8717479091874
SKUGP501XX
Parasol typeCantilever
Parasol dimensionsØ300cm
Parasol colourBlack
Parasol shapeRound
Parasol incl. baseNej
© VONROC 2023