Beskyt dine værdifulde havemøbler med dette VONROC overtræk til have hjønesofa sæt 215/85 x 215/85 x 70cm

Beskyttelsesbetræk fra VONROC er et betræk af høj kvalitet lavet af genanvendt PP multifilament og kommer i en moderne, robust sort farve. Dækslet er forsynet med et beskyttende lag. Materialet og belægningen er specielt udviklet til denne presenning og er resultatet af mange års forskning og udvikling samt kontinuerlige forbedringsprocesser. Dit værdifulde havebord, stole, lounge møbler forbliver smukke længere med dette beskyttende betræk og holder også længere! Betrækket er 215cm langt, 85 cm bredt og 70 cm højt og er velegnet til hjønesofa sæt.

De største fordele ved dette havebeskyttelsesovertræk:

 • Beskyttelsesovertræk af høj kvalitet lavet af genbrugt PP multifilament.
 • Udstyret med en beskyttende top.
 • Meget let at sætte op. Med velcro på hjørnerne for at fastgøre overtrækket til møblerne. Sørg for at fastgøre (læs: omhyggeligt), så det ikke blæser væk!
 • 100% vandtæt. For at sikre dette er alle sømme og hjørner udstyret med et beskyttende tape. Med nogle møbler tilrådes det at placere en genstand, f.eks. En spand, under toppen for at forhindre ophobning af vand. Hvis der vises pytter, skal du fjerne dem.
 • Frostsikker, UV-bestandig og farvefast. Kan bruges hele året rundt! Det anbefales kraftigt at fjerne overtrækket regelmæssigt for at ventilere det.
 • Miljøbevidst valg: Overtrækket er lavet af genbrugsmateriale. Det er 100% genanvendeligt og et miljøbevidst valg, fordi dine møbler holder længere! Selv emballagen er FSC-certificeret og består ikke af unødvendig plast.
 • Overtrækket er modstandsdygtigt over for blomster- og fugleudkast, der permanent beskadiger andre overtræk.
 • Materialerne i vores beskyttelsesovertræk er testet af TÜV Rheinland for UV-påvirkning, vandgennemtrængelighed, temperaturpåvirkning og slid, så kvaliteten garanteres.
 • Havemøbelovertrækket leveres med en klæbebåndlukning. Efter brug kan presenningen foldes og rulles op (som en sovepose eller telt) og bindes sammen med klæbebåndlukning og derefter opbevares.

Flere tip til brug af havemøbelbetræk

Anbring aldrig beskyttelsesovertrækket på våde / fugtige møbler. Møblerne skal være tørre for at undgå fugtskader og / eller skimmel. Før du monterer overtrækket, skal du først fjerne alle hynder / betræk. Selvom presenningen er vandtæt, kan dit betræk stadig blive fugtigt. Brug vores specielle tasker til dine hynder, så du kan holde dem pæne i dit skur, på loftet osv.

Hvad kan du finde i den miljøvenlige emballage?

 • 1x Premium kvalitet havesæt beskyttelsesbetræk – L-form – 215/85 x 215/85 x 70cm
 • 1x klæbebånd til opbevaring af presenningen

Specifikationer
EAN Code8717479093885
SKUGC504XX
© VONROC 2023