Beskære hæk eller busk hurtigt og nemt

Denne VONROC 20V kraftige hækkeklipper er et pålideligt haveværktøj, som blandt andet hjælper dig med at beskære/skære hække og buske. Fordi maskinen er trådløs, nyder du al bevægelsesfrihed. Du er ikke længere afhængig af forlængerledninger for at kunne beskære overalt i din have. Den lette vægt på kun 2,15 kg (uden batteri) i kombination med det bløde grebshåndtag sikrer behagelig arbejdsglæde.

Hækkeklipperen har en knivlængde på 590 mm, en skærelængde på 510 mm og en knivåbning på 18 mm. 

Hvad er denne hækkeklipper egnet til?

Med denne hækkeklipper beskærer du din hæk og buske med grene op til Ø14mm. Er du færdig med at beskære? Opbevar derefter hækkeklipperne nemt og sikkert med de medfølgende knive beskyttende/opbevaringsærme.

Sikkerhed frem for alt andet

Batteri hækkeklipperen er beskyttet mod utilsigtet opstart og kan kun tændes med 2 hænder. Maskinen er trådløs som beskrevet ovenfor, så faren for at skære et strømkabel hører til fortiden.

Vedligeholdelse af batteri hækkeklipperen

  • Fjern fastspændte stykker og rengør knivene. Smør altid knivene med omhu, før hækkeklipperne opbevares.
  • Vær opmærksom! Sluk for hækkeklipperne, og fjern batteriet, før du udfører vedligeholdelses- eller rengøringsarbejde. Brug handsker, når du rengør skærebladene.

VONROC Power 20V-platform

Dette komplette sæt leveres med et 2.0Ah batteri og oplader. Du kan vælge at bestille udskiftelige 2.0Ah- eller 4.0Ah-batterier. Hvis du vil kombinere hækkeklippere med andre maskiner fra VONROC VPower 20V Platform, er et 20V batteri med hurtig oplader nok! For eksempel, bestil HT501DC som en separat maskine, denne hækkeklipper leveres uden batteri og oplader. Bare vælg hvad du har brug for, og at til en konkurrencedygtig pris!

Hvad er der i den miljøvenlige emballage

Denne S_HT501DC hækkeklipper leveres i en miljøvenlig brun kasse uden fuld farveprint. I pakken finder du også et VONROC Medlemskort.

Indhold:

  • 1x hækkeklipper 20V
  • 1x 2.0Ah batteri
  • 1x oplader
  • 1x Knivbeskyttende/opbevaringsærme
  • 1x VONROC-medlemskort

Specifikationer
EAN Code8717479085729
SKUS_HT501DC
Power input20V
No load speed14000/min
Cutting width14mm
Cutting length510mm
S_HT501DC_MANUAL (1.53 MB)
© VONROC 2023