GARANTI

Selvom vi producerer vores produkter med den største omhu, kan noget altid gå galt, men vi hjælper dig gerne.

Dit køb har altid den juridiske to års garanti på materiale- og fabrikationsfejl. Kort sagt, dit produkt kan ikke nedbrydes ved normal brug inden for to år. Hvis produktet indeholder fejl, eller vi har lavet en fejl, vil vi give udskiftning. Din faktura skal bruges som garantibevis, som kan findes på din VONROC-konto eller forsendelsesbekræftelsen af din ordre.

Pas på ikke at miste garantien på grund af forkert brug og vedligeholdelse. Garantien udløber også, hvis produktet åbnes af kunden selv. Bemærk venligst, læs først derefter bruge det! Vi forventer, at vores kunder læser manualen korrekt før brug og følger brugsanvisningen.

I tilfælde af garantispørgsmål beder vi dig altid om at kontakte vores kundeservice først, fordi vi ofte kan hjælpe med nogle instruktioner direkte og løse problemet. Hvis det ikke er muligt at løse problemet, vil vi sende et nyt produkt direkte i næsten alle tilfælde uden at anmode om det gamle produkt tilbage i lyset af miljøet og CO2-belastningen.

Vi beder kun sporadisk, tilfældigt eller i tvivl, om at returnere produkterne til inspektion. Hvis det virkelig er en garantisag, sender vi dig et nyt produkt, og alle forsendelses- og returomkostninger vil naturligvis være på vores vegne.

Hvis du har spørgsmål om garanti, er du velkommen til at kontakte vores serviceafdeling via service@vonroc.dk eller +31 (0) 38 422 00 40.

 

© VONROC 2023